Van Melsen stapt van zijn fiets in Parijs... en vraagt vriendin ten huwelijk

    Kévin van Melsen zal zijn eerste Tour de France nooit vergeten. Niet alleen omdat hij de wedstrijd probleemloos kon uitrijden, maar ook omdat hij aan de finish in Parijs zijn vriendin ten huwelijk heeft gevraagd.

    Er waren heel wat winnaars na 3 weken koersen in Parijs, maar een van de meer bijzondere was ongetwijfeld Kévin van Melsen. Op zijn 32e debuteerde hij in de Tour, haalde hij zonder kleerscheuren (als 138e) de Champs Elysées én deed hij een huwelijksaanzoek. Uiteraard kon zijn geëmotioneerde vriendin niets anders dan "ja" zeggen.

     

    Zoontje Oscar (links boven op de foto) was de bevoorrechte getuige van het tafereel. Gisteren mocht Van Melsen al met de 5 maanden oude knaap pronken op het startpodium.

    Gisteren stal zoontje Oscar al de show op het podium van de Tour