• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Origi helpt Liverpool aan gelijkspel na blunder van Mignolet

  Liverpool-doelman Simon Mignolet baalt na zijn blunder.

  Liverpool-doelman Simon Mignolet baalt na zijn blunder.

  Liverpool heeft in een oefenwedstrijd op Amerikaanse bodem 2-2 gelijkgespeeld tegen Sporting. Divock Origi pikte een goaltje mee voor de Reds, die al vroeg moesten achtervolgen na een flater van Simon Mignolet.

  In het Yankee Stadium in New York zette Bruno Fernandes Sporting al na 4 minuten op voorsprong. Liverpool-doelman Simon Mignolet kreeg het schot van de Portugese middenvelder niet onder controle en baalde als een stekker.

   

  Ondanks de misser van Mignolet ging Liverpool wel rusten met een voorsprong. Origi duwde in de 20e minuut van dichtbij de gelijkmaker binnen en Wijnaldum maakte er vlak voor de pauze 2-1 van. In de 2e helft legde Wendel de 2-2-eindstand vast.

  Mignolet flatert:

  En laat ook zijn klasse zien:

  Origi pikt zijn goaltje mee: