VIDEO: Origi scoort, maar iedereen praat over schandalige fout Gnagnon

  Liverpool heeft een vriendschappelijke wedstrijd tegen Sevilla verloren met 1-2. Hét gespreksonderwerp achteraf was wel niet die uitslag, maar het moment waarbij het licht even uitging bij Sevilla-speler Joris Gnagnon.

  Liverpool en Sevilla gaven elkaar partij in een bloedheet Fenway Park in Boston. Meer dan 35.000 fans zagen Sevilla winnen dankzij een late goal van Alejandro Pozo in de 90e minuut. Nolito had de Spanjaarden op 1-0 gebracht, maar Divock Origi had die voorsprong net voor de rust uitgewist met een goal van dichtbij (zie video). 

   

  Na de match ging het niet over die uitslag. Wel over de onbegrijpelijke trap van Sevilla-speler Gnagnon op het been van Liverpool-middenvelder Yasser Larouci in minuut 75. De Fransman werd meteen met rood van het veld gestuurd (zie video).

   

  "Het is te vroeg op het seizoen om grote krantenkoppen te creëren door te zeggen wat ik dacht op dat moment", reageerde Liverpool-trainer Jürgen Klopp laconiek na de match. "Geen krantenkoppen dus. Ik wil nog in Spanje op vakantie kunnen."

   

  De 18-jarige Larouci kon uiteindelijk voort. "In de kleedkamer was hij oké", gaf Klopp nog mee. Ook Sevilla-trainer Julen Lopetegui kwam na de match poolshoogte nemen over de situatie van de speler van Liverpool. 

   

  Rode Duivel Simon Mignolet stond de tweede helft in doel en zag het dus allemaal gebeuren vanop afstand. Bij Liverpool speelde het aanvallend trio Salah-Mané-Firmino niet. Ze kregen alledrie rust na de Copa America en de Afrika Cup.

  De schandalige fout van Gnagnon

  De 1-1 van Origi