• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Griezmann krijgt nummer 17 bij Barcelona: "Ik wil alles winnen"

  Antoine Griezmann

  Antoine Griezmann

  Antoine Griezmann is vandaag door Barcelona voorgesteld aan pers en publiek. De Fransman zal met het nummer 17 spelen bij Barcelona. "Ik ga een grote uitdaging aan, maar ik ben er klaar voor", zei Griezmann.

  Ook al gaat Atletico Madrid niet akkoord met het transferbedrag dat Barcelona betaalt voor Antoine Griezmann, dat hield de voorstelling van de Fransman in Camp Nou niet tegen. Griezmann zette zijn handtekening, poseerde met zijn shirt en hield een balletje hoog.

   

  Daarna sprak hij ook met de pers. "Ik ben heel blij dat ik hier ben. Ik ga een grote uitdaging aan, maar ik ben er klaar voor. Ik probeer altijd beter te worden en daarvoor moet je uit je comfort zone stappen", zei de aanvaller.

   

  Griezmann kijkt er ook naar uit om aan de zijde van Lionel Messi te spelen. "Elke voetballer kijkt op naar hem. Aan zijn zijde spelen is een bron van vreugde." En Griezmann legt de lat hoog. "Ik wil alles winnen met Barcelona: de titel, de Copa del Rey én de Champions League. Dat laatste ontbreekt nog op mijn palmares."

  Griezmann zal met nummer 17 spelen bij Barcelona

  Griezmann maakte al kennis met zijn nieuwe ploegmaats