• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  "Russell Westbrook trekt naar Houston, Chris Paul naar Oklahoma"

  Russell Westbrook zal bij Houston opnieuw een duo vormen met James Harden. De twee waren al eens een tandem bij Oklahoma.

  NBA-team Houston Rockets heeft zich volgens diverse Amerikaanse media versterkt met Russell Westbrook, die zo Oklahoma City Thunder verlaat. Houston-speler Chris Paul zou dan weer de omgekeerde beweging maken.

  Westbrook, in 2017 verkozen tot MVP en acht keer All Star, zal bij Houston weer de kleedkamer delen met James Harden. Zij vormden van 2009 tot 2012 bij Oklahoma een gevreesd duo, maar Harden maakte in 2012 de overstap naar Houston.

   

  Oklahoma verliest met Westbrook zijn tweede belangrijke speler op korte tijd. Paul George ruilde het team enkele dagen geleden in voor de Los Angeles Clippers.

   

  Oklahoma City mag in ruil Chris Paul verwelkomen. De stad is geen onbekend terrein voor Paul. Van 2005 tot 2007 speelde hij bij New Orleans Hornets, maar door de passage toen van orkaan Katrina verhuisde het team tijdelijk naar Oklahoma City. 

  Chris Paul maakt de omgekeerde beweging en trekt naar Oklahoma City.