• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Harbaoui gaat opnieuw zijn geluk beproeven in Qatar

  Zulte Waregem wuift Hamdi Harbaoui uit.

  Zulte Waregem wuift Hamdi Harbaoui uit.

  Hamdi Harbaoui zet zijn carrière voort in Qatar. De drievoudige topschutter in België verlaat Zulte Waregem en tekende in Doha een contract voor twee seizoenen bij de Qatarese middenmoter Al-Arabi.

  Voor Hamdi Harbaoui wordt het niet zijn eerste avontuur in Qatar. De Tunesiër speelde in het seizoen 2014-2015 al even bij SC Qatar, maar zijn voetbalcarrière speelde zich toch hoofdzakelijk af in België. De spits droeg in ons land al het truitje van Moeskroen, Wezet, OH Leuven, Lokeren, Anderlecht, Charleroi en Zulte Waregem. Harbaoui (34) was ook even aan de slag in de Serie A, bij Udinese.

   

  Harbaoui, die 3x topschutter werd in de Jupiler Pro League, had bij Zulte Waregem nog een contract voor 2 seizoenen, maar kon dankzij een clausule vertrekken voor 500.000 euro. Dat bedrag heeft Al-Arabi, vorig seizoen de nummer 6 in Qatar, nu met de glimlach op tafel gelegd.