• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Toch geen transfer voor Origi? Rode Duivel traint weer mee bij Liverpool

  Divock Origi lijkt gewoon bij Liverpool te zullen blijven.

  Blijft Divock Origi ook komend seizoen gewoon een speler van Liverpool? De Rode Duivel heeft alleszins de trainingen bij de Champions League-winnaar hervat. "De batterijen zijn weer opgeladen. Ik begin altijd vol ongeduld aan een nieuw seizoen."

  Divock Origi is bij Liverpool al enkele seizoenen geen vaste waarde. De 24-jarige spits maakte vorig jaar wel enkele levensbelangrijke doelpunten en overtuigde zo de supporters van Liverpool. Trainer Klopp lijkt toch nog altijd de voorkeur te geven aan wereldsterren Mo Salah en Firmino en dus lijkt een transfer de beste optie voor Origi om meer speelminuten te verzamelen.

   

  Voorlopig bereidt de Rode Duivel zich gewoon weer bij Liverpool voor op het nieuwe seizoen. "De rust heeft me deugd gedaan", vertelde hij na de eerste training. "Het was nodig na een goed maar slopend seizoen. De batterijen zijn weer opgeladen en iedereen is blij om hier weer te zijn. Ik begin altijd vol ongeduld aan een nieuw seizoen."

   

  Over zijn persoonlijke toekomst bleef hij nog stil, maar over de toekomst van Liverpool is hij duidelijk.  "We gaan voor een tweede Champions League-zege op een rij. De eindzege in de Champions League geeft zin om meer te winnen. Maar we moeten het weer match per match aanpakken en ons goed voorbereiden met de juiste focus."

   

  "Ons team heeft erg veel potentieel en we hebben nog stappen gezet. Iedereen is een jaartje ouder en we hebben nu ook meer ervaring omdat we al eens een Europese beker gewonnen hebben."