Inter: "Icardi en Nainggolan passen niet meer in onze plannen"

  Mauro Icardi en Radja Nainggolan moeten opkrassen bij Inter.

  Mauro Icardi en Radja Nainggolan moeten opkrassen bij Inter.

  Radja Nainggolan en Mauro Icardi mogen uitkijken naar een andere club. Inter-directeur Beppe Marotta heeft bevestigd dat de twee niet meer passen in de plannen van de club. "Dat hebben we de spelers ook duidelijk gemaakt", klinkt het.

  Gazzetta-journalist Carlo Angioni vertelde vorige week al aan Sporza dat het einde verhaal was voor Radja Nainggolan en Mauro Icardi bij Inter. Dat nieuws is zaterdag bevestigd door Inter-directeur Beppe Marotta.

   

  "We hebben met de spelers om de tafel gezeten en hen duidelijk gemaakt dat ze niet langer in onze plannen passen. Dat heeft niks te maken met hun talent of hun kwaliteiten. Icardi en Nainggolan zijn geweldige spelers. Maar er spelen ook andere zaken mee. We bouwen aan een project en dan heb je de juiste profielen nodig. Het belang van de ploeg staat voorop", zegt Marotta.

   

  Mauro Icardi, die afgelopen seizoen volledig uit de gratie viel na een contractdispuut, zou in de belangstelling staan van Juventus en Napoli. De Argentijn moet zo'n 60 miljoen euro opleveren, waarmee Inter mogelijk de komst van Romelu Lukaku kan financieren.

   

  Radja Nainggolan, die pas sinds vorige zomer voor Inter speelt, werd in de Italiaanse pers al gelinkt aan een transfer naar de Chinese zusterclub van Inter. Volgens de Gazzetta heeft de Belg die optie afgewezen.