• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Union ziet coach Luka Elsner naar de Ligue 1 vertrekken

  Elsner verlaat Union.

  Luka Elsner (36) gaat aan de slag in de Franse eerste klasse. De Sloveense trainer verlaat 1B-club Union. "We hebben er alles aan gedaan om hem te houden, maar we begrijpen zijn situatie", meldt Union.

  Union heeft een prima seizoen achter de rug, met onder meer de halve finales in de Belgische beker als uitschieter. Coach Luka Elsner stond dan ook in de belangstelling van meerdere clubs en gaat in op het aanbod van Amiens, de nummer 15 van vorig seizoen in de Ligue 1.

   

  "Union heeft er alles aan gedaan om zijn trainer aan boord te houden ondanks de interesse van clubs uit het binnen- en buitenland", meldt Union. "Maar wij begrijpen zijn situatie en we hebben een akkoord bereikt. We bedanken Luka voor zijn werk." Een opvolger is er nog niet.