Bosnische bondscoach Bosnic neemt ook Bergen onder zijn hoede

  " "

  De 43-jarige Bosniër Vedran Bosnic komt over van Genève.

  Basketbalclub Bergen heeft een nieuwe trainer. De 43-jarige Vedran Bosnic tekende voor 2 seizoenen. Bosnic zal de job combineren met die van bondscoach van Bosnië. Frank De Meulemeester blijft assistent.

  Bergen maakte vandaag zijn opvolger voor Daniel Goethals bekend. Bosnic komt over van Zwitserland, waar hij de voorbije 2 jaar met Genève 1 beker en 2 Supercups pakte. Daarvoor was hij 7 jaar aan de slag in Zweden bij Sodertalje Kings, goed voor 4 landstitels. Persoonlijk heeft hij ook al tal van individuele prijzen op zijn conto.

   

  Bergen legde in de reguliere competitie beslag op de 5e plaats. In de kwartfinale van de play-offs gingen ze eruit tegen Brussels.