• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Bernd Hollerbach voorgesteld op Le Canonnier: "Wil het werk van Storck voortzetten"

  Bernd Hollerbach is de opvolger van landgenoot Bernd Storck.

  Bernd Hollerbach is de opvolger van landgenoot Bernd Storck.

  Met Bernd Hollerbach heeft Moeskroen een vervanger voor Bernd Storck gevonden. Vandaag werd de Duitser aan de pers voorgesteld. "Het is mogelijk om volgend seizoen een heel sterke ploeg samen te stellen."

  "Ik zou graag algemeen directeur Paul Allaerts willen bedanken. We zaten meteen op dezelfde golflengte en het voorgestelde project leek me enorm interessant. Hopelijk kan ik het goede werk van mijn voorganger Bernd Storck gewoon voortzetten", vertelt Hollerbach.

   

  De naam- en landgenoot van voorganger Storck kan nog niets kwijt over de tactiek die hij volgend seizoen zal hanteren. "Ik moet eerst weten welke voetballers ik onder mijn hoede heb. Maar welk systeem ik ook op de mat zal brengen, mijn spelers moeten zich goed voelen."

   

  "Ik denk dat we een heel sterke ploeg op de been kunnen brengen. Ik kijk ernaar uit om iets te kunnen ontwikkelen. Toen ik aan de slag ging bij Würzburger Kickers, stegen we uit het niets van derde naar tweede klasse. Moeskroen heeft tot dusver al een goede indruk bij mij nagelaten, ik merk dat de mensen hier de voeten op de grond houden", besluit Hollerbach.

  Moeskroen wordt de eerste buitenlandse club voor Bernd Hollerbach. Als speler boekte hij zijn grootste succes bij Hamburger SV, waar hij in 2003 de Duitse Beker won. Als trainer beleefde hij een minder leuke periode bij Hamburger SV. Hij was pas 49 dagen in dienst toen hij alweer ontslagen werd. Voorheen loodste hij Wolfsburg als co-trainer wel mee naar de titel.