• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Carrasco zorgt met penaltygoal voor ommekeer en zege in China

  Carrasco (archief).

  Dalian Yifang heeft op de 10e speeldag van de Chinese Super League een tweede zege dit seizoen geboekt. Rode Duivel Yannick Carrasco had een groot aandeel in de triomf van zijn club. Hij maakte de gelijkmaker vanaf de stip.

  Het vlot dit seizoen niet echt voor de Chinese ploeg van Rode Duivel Yannick Carrasco. Na 9 speeldagen had de club nog maar 1 keer gewonnen, maar op speeldag 10 was het eindelijk nog eens bingo.

   

  Dalian Yifang moest wel al snel achtervolgen bij Shenzhen. De Colombiaan Preciado bracht de thuisploeg halverwege de eerste helft op 1-0. Voor de rust kregen Carrasco en co dan nog een klap na de uitsluiting van Li Janbin.

   

  Maar met een man minder konden de bezoekers het toch nog helemaal omdraaien. Yannick Carrasco bracht zijn ploeg een kwartier voor het einde langszij. Hij zette een strafschop om. In de slotminuut kwam er dan nog een winnende treffer van He uit de bus. Dalian Yifang staat nu op plaats 11 in het klassement.