• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Clement en Trossard met kleine oogjes: "Pozuelo heeft bericht gestuurd"

  Het was nog vroeg voor trainer en kapitein.

  Na het grote titelfeest moesten trainer Philippe Clement en kapitein Leandro Trossard toch present tekenen op de persconferentie van Genk vanmiddag. Met kleine oogjes en een hese stem genoten ze nog na van de wilde nacht.

  Na het feest met de supporters in het stadscentrum trokken de spelers naar discotheek Versuz en het werd bijzonder vroeg. "Ik ben benieuwd. Straks om half 6 zie ik mijn spelers terug. Ik hoop dat ze er allemaal zijn", zei een lachende Clement. "Maar nu vind ik dat wel minder erg dan de voorbije maanden."

   

  "Het was een vrij zwaar feestje en ik heb wel een kleine kater", gaf Leandro Trossard toe. Voor de kapitein zou de match tegen Standard zijn laatste bij de club kunnen zijn. "Die kans bestaat. Op deze manier vertrekken zou mooi zijn. Zo duik je in de geschiedenis van de club en dat is fantastisch."

   

  "Ik ben hier kind aan huis bij deze club, maar op sommige momenten in je carrière moet je keuzes maken. We zullen wel zien na Standard."

   

  Wie er niet bij was op het titelfeest: Alejandro Pozuelo. Maar hij houdt de prestaties van Genk blijkbaar toch nog in de gaten. "Hij heeft me een bericht gestuurd, eigenlijk meteen na de match", vertelde Clement. "Hij wou iedereen feliciteren. Ik veronderstel dat hij ook naar een aantal spelers nog iets gestuurd heeft. Hij heeft ook een groot deel bijgedragen aan die titel natuurlijk."

  Clement opende de persconferentie met wat zelfspot

  Trossard: "Op deze manier vertrekken, zou mooi zijn"

  Clement: "Misschien laat ik vanavond mijn danstalenten wel zien"