• home
 • video
 • pas verschenen

  Tottenham bevestigt "zware enkelblessure" voor Kane, Alli brak zijn hand

  Harry Kane

  Harry Kane sloeg zijn enkel om in een duel met Delph.

  De ziekenboeg van Tottenham is weer aan het vollopen. De sombere prognoses over de blessure van Harry Kane na de match tegen Manchester City zijn waarheid gebleken, al laat de club zich niet uit over de duur van de revalidatie.

  Harry Kane blesseerde zich in het CL-duel tegen Manchester City toen hij in duel ging met Fabian Delph. "Zijn seizoen zit er misschien wel op", zei coach Mauricio Pochettino achteraf. Tottenham bevestigt nu dat het over een "zware blessure aan de ligamenten van zijn linkerenkel" gaat.

   

  "De medische testen zijn nog aan de gang en Kane zal ook volgende week nog behandeld worden door onze medische staf.

   

  Ook Dele Alli liep een nare blessure op tegen City. Hij brak zijn linkerhand. "We bekijken of we hem toch niet kunnen klaarstomen voor de competitiematch tegen Huddersfield."