• home
 • video
 • pas verschenen

  Marokkaans team viert doelpunt met selfie (maar dat loopt fout af)

  De vreugde maakte meteen plaats voor verbijstering, want de scheidsrechter liet de tegenstanders aftrappen terwijl de thuisploeg de selfie nog aan het maken was.

  Pure kolder gisteren in de eerste klasse van Marokko. In het competitieduel tussen Berrechid en Mouloudia kwam de thuisploeg op voorsprong. Het team en de staf wilden dat vieren met een groepsselfie, maar het luidde echter een tegendoelpunt in.

  In hun volle uitbundigheid troepten de spelers van Berrechid samen om met elkaar op de foto te staan. Waar ze echter geen rekening mee hielden, was het feit dat iedereen intussen op de eigen speelhelft stond.

   

  De scheidsrechter wachtte niet tot de selfie genomen was en liet de bezoekers van Mouloudia aftrappen. De thuisploeg stormde opnieuw het veld op, maar in de paniek die daaruit ontstond, maakte een verdediger van Berrechid een fout in het strafschopgebied. 

   

  Mouloudia kreeg dus een penalty toegewezen, die effectief werd omgezet. 1-1 was dan ook meteen de eindstand in dit duel. De beelden gaan intussen de wereld rond.