• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Oostende haalt met Shevon Thompson nieuwe center in huis

  Shevon Thompson

  Shevon Thompson in 2017 bij de LA Clippers in de Summer League.

  Basketbalclub Oostende heeft een nieuwe vervanger voor de geblesseerde Kroaat Marin Maric. Shevon Thompson zal zich vanaf vandaag bij de selectie voegen.

  De 26-jarige center van Jamaicaanse afkomst komt als vervanger voor Marin Maric bij de landskampioen. Shevon Thompson kwam uit voor Wisconsin Herd in de NBA G-League en speelde bij het begin van dit seizoen bij het Turkse Istanbul BBSK. Daar nam hij afscheid na de uitschakeling in de FIBA Europe Cup.

   

  "Al het nodige wordt nu in het werk gesteld om zijn arbeidskaart en verblijfsvergunningen in orde te brengen. Sowieso mag Thompson niet meer aantreden in de FIBA Europe Cup omdat het daar niet meer toegelaten is om na 28 februari nog nieuwe spelers toe te voegen aan het rooster", benadrukt Oostende.

   

  Shevon Thompson ondertekende een contract tot het einde van dit seizoen met een optie op een extra jaar bij de club.