• home
 • video
 • pas verschenen

  Khedira (Juve) mag weer voluit trainen na hartoperatie

  " "

  Op 20 februari ging Sami Khedira onder het mes. Hij maakte de Champions League-stunt tegen Atletico in de tribune mee.

  De dokters hebben Sami Khedira (31) goed nieuws gegeven: een maand na zijn operatie voor hartritmestoornissen mag de Duitser van Juventus weer normaal trainen.

  Op 20 februari onderging Khedira meteen een chirurgische ingreep, nadat de 31-jarige middenvelder een dag eerder af te rekenen had gekregen met een onregelmatige hartslag op training.

   

  Op 20 februari verloor Juve met 2-0 in de heenmatch van de 1/8e finales van de Champinons League, vorige week in Turijn zat Khedira in de tribunes om de stunt van Ronaldo en co. te aanschouwen.

   

  Juve voorspelde een onbeschikbaarheid van een maand en dat klopt. Begin maart mocht de Duitser al voorzichtig weer beginnen, nu mag hij weer voluit gaan. "Khedira heeft de cardiologische testen succesvol doorstaan en mag de normale en intense sportactiviteit hervatten", stelt de Italiaanse kampioen op zijn website.

   

  Volgend weekend kan Khedira zijn rentree maken in de thuismatch tegen Empoli. Hij komt ook in aanmerking voor de kwartfinales in de Champions League tegen Ajax op 10 en 16 april.