• home
 • video
 • pas verschenen

  Tony Parker: "Heel blij dat Allemand langer bij Lyon wil blijven"

  Julie Allemand heeft haar contract bij Lyon met één seizoen verlengd. De spelverdeelster van de Belgian Cats is al sinds medio 2017 aan de slag bij de huidige leider in de Franse competitie.

  Julie Allemand speelde vorige zomer een ijzersterk WK met België en trok die lijn door bij Lyon. "Julie laat gemiddeldes optekenen van 10,6 punten, 3,8 rebounds en 7 assists per wedstrijd, goed voor een efficiency score van 17,7 en dat is een van de beste cijfers in de Franse competitie", laat haar club weten.

   

  "We zijn dan ook heel tevreden dat Julie haar contract bij ons wil verlengen", zegt Tony Parker. De NBA-ster van de Charlotte Hornets is eigenaar van de club. "We zijn blij om haar bij ons te houden, terwijl ze felbegeerd was door andere clubs, na haar knalprestaties bij Lyon en met België op het wereldkampioenschap."