• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Crystal Palace wordt op 3 april eerste bezoeker van nieuwe Spurs-stadion

  Het licht staat op groen.

  Tottenham kan zijn nieuwe voetbaltempel op 3 april dopen in de Premier League-match tegen Crystal Palace. Zes dagen later volgt op dezelfde locatie de kraker tegen Manchester City in de kwartfinales van de Champions League. 

  Tottenham speelt sinds de ontmanteling van het oude stadion White Hart Lane, aan het einde van het seizoen 2016-2017, al zijn thuiswedstrijden op Wembley.

   

  De Spurs zouden volgens de oorspronkelijke planning in augustus vorig jaar naar hun nieuwe thuis verhuizen, maar door problemen met de veiligheidssystemen werd de verhuis al een paar keer uitgesteld.

   

  Er volgen de komende weken nog twee testduels, maar op 3 april is het nu echt zover.