• home
 • video
 • pas verschenen

  Chaos bij Real: Ramos en voorzitter Pérez kunnen elkaars bloed drinken

  Ramos, die geschorst moest toekijken vanuit de tribunes tegen Ajax, zou mogelijk ontslagen worden.

  Het is hommeles bij Real Madrid. Na de pijnlijke aftocht in de Champions League zou het in de kleedkamer volgens Spaanse media tot een confrontatie geleid hebben tussen verdediger Sergio Ramos en voorzitter Florentino Pérez. Er dreigt zelfs een ontslag voor Ramos.

  Het verhaal doet de ronde dat Pérez na het verlies tegen Ajax de kleedkamer binnenstormde en de attitude van de spelers laakte. Zo ontstond de clash met Ramos, die op zijn beurt enkele beslissingen van het bestuur hekelde. 

   

  Het antwoord van Pérez kwam er door te zeggen dat hij Ramos per direct zou ontslaan. "Betaal me en ik ben weg", klonk het bij de aanvoerder van Real. "Ik kan in eer en geweten zeggen dat ik altijd alles gegeven heb voor deze club."

   

  De reprimande van Pérez zou naar verluidt stevig ingehakt hebben bij de spelerskern. Een nieuwe ontmoeting tussen de voorzitter en zijn aanvoerder gisterenavond bracht geen soelaas. De wonden lijken te diep, aldus Spaanse media.

   

  Ramos, die sinds 2005 het shirt van Real Madrid draagt, heeft nog een contract lopen tot eind volgend seizoen.

  Florentino Pérez