• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Mechele mist topper tegen STVV: "Maar geen operatie tijdens het seizoen"

  Mechele sukkelt al een tijdje met zijn schouder.

  Zoek morgenavond niet naar Brandon Mechele in de basiself van Club Brugge. De centrale verdediger sukkelt met een schouderblessure en werd door Ivan Leko niet geselecteerd voor de "topper" tegen STVV.

  "Heel moeilijk te vervangen"

  "Mechele is al sinds december niet 100% door een schouderblessure", zei Leko vandaag op zijn wekelijkse persbabbel. "Het is jammer dat we hem er niet bij hebben tegen STVV. HIj is enorm belangrijk voor onze ploeg."

   

  De Kroaat stelde de Club-supporters wel gerust. "Tijdens het seizoen volgt er sowieso geen operatie. Ik weet zeker dat Brandon zich altijd volledig zal geven om te kunnen spelen. Hij is, net zoals Denswil, Wesley en Vanaken, heel moeilijk te vervangen, maar tegelijk geeft het een kans om op een andere manier te spelen."

  "De voorbereiding was echt niet ideaal"