• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Mechelen mist geschorste topschutter De Camargo twee wedstrijden

  Igor De Camargo.

  De Camargo (midden) zit twee matchen op het strafbankje.

  De Geschillencommissie van de KBVB heeft Igor De Camargo een schorsing van twee speeldagen opgelegd. De Camargo kreeg tegen Westerlo geel, maar de Reviewcommissie riep hem op het matje. 

  KV Mechelen klopte begin februari Westerlo met 3-0. Igor De Camargo kreeg al snel geel nadat hij zijn studs op het scheenbeen van Ambroise Gboho had geplant. De Reviewcommissie oordeelde echter dat De Camargo rood had moeten krijgen.

   

  Scheidsrechter Lothar D'hondt gaf na het bekijken van de tv-beelden vandaag op de zitting van de Geschillencommissie toe dat De Camargo had moeten worden uitgesloten. Het bondsparket zette zijn vervolging door en KVM aanvaardt de schorsing van twee wedstrijden.

   

  KV Mechelen mist zijn topschutter zo tegen Tubeke en Union. KVM bikkelt met Beerschot Wilrijk voor de tweedeperiodetitel, die hen meteen ook de promotie naar de Jupiler Pro League zou opleveren. KVM heeft de eerste periode al gewonnen.