• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Hazard bezorgt leerlingen dag van hun leven: "Wie zei hier dat ik niet de beste ben?"

  Eén meisje barstte in tranen uit, Hazard was er als de kippen bij om haar te troosten.

  Eden Hazard heeft zich donderdag van zijn mooiste kant laten zien. De stervoetballer van Chelsea verraste een klas in Fulham en had het met de kinderen over discriminatie, gelijkheid en racisme: "Dit maakt me blij."

  "Heb me erg geamuseerd"

  De kinderen lazen nietsvermoedend hun gedichten over diversiteit voor, toen plots Eden Hazard opdook vanachter een zwart doek. De leerlingen wisten niet waar ze het hadden. "Wie zei hier dat ik niet de beste speler in Engeland ben?", grapte de Rode Duivel.

   

  Hazard nam nadien uitgebreid de tijd om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan met zijn jonge fans. Een meisje barstte zelfs in tranen uit bij het zien van haar idool, waarna Hazard er als de kippen bij was om haar te troosten.

   

  Voor Hazard betekende zijn "schooluitstap" heel wat. "Dit maakt me blij. Ik heb me erg geamuseerd vandaag. De kinderen horen praten over racisme en discriminatie betekent veel."

   

  "Als voetballer is het belangrijk een goed voorbeeld voor hen te zijn. Als we hen dingen kunnen bijbrengen over het leven, dan moeten we dat doen."

  Hazard tovert een glimlach op het gezicht van de kinderen:

  Enkele foto's: