• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Deceuninck-Quick Step gelooft in sprinter Hodeg en legt hem vast tot 2021

  De Colombiaan Alvaro Hodeg heeft een nieuw contract gekregen bij Deceuninck-Quick Step. De 22-jarige sprinter heeft nu een overeenkomst tot eind 2021. "We zullen voorzichtig met zijn kwaliteiten omspringen."

  De 22-jarige Hodeg debuteerde vorig seizoen als prof bij de Belgische wielerploeg. Hij sprintte meteen naar vijf zeges. "Toen hij bij onze ploeg kwam, wisten we dat we een talent in handen kregen. Iemand die alles in huis heeft om het te maken en een van de beste spurters in het peloton te worden", zegt teammanager Patrick Lefevere.

   

  "Hij zit nog in een leerfase en moet verbeteren, maar zijn uitslagen tonen zijn onmiskenbare kwaliteiten. We zullen daar de volgende jaren voorzichtig mee omspringen."