• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Bondscoach Martinez danst op de Gouden K's van Ketnet, Derwael corrigeert de Burgemeester

  Zaterdag werden in het Antwerpse Sportpaleis de Gouden K's van Ketnet uitgereikt. Uiteraard mochten de beste atleten van 2018 niet ontbreken op het feestje. Ketnet dompelde hen onder in een kleurrijk bad vol vrolijke glitter en glamour.

  Nina Derwael moet de burgemeester verbeteren

  Turnster Nina Derwael had de eer om de winnaar van de eerste categorie bekend te maken. Ze werd daarin bijgestaan door de burgemeester uit Samson & Gert. Alleen is die niet goed op de hoogte van haar turndiscipline.

  Ketnetters vinden Nina Derwael de sporter van het jaar

  Nina Derwael mocht niet alleen aankondigen, ze ontving ook de prijs voor sporter van het jaar. Daarin was ze beter dan de Belgian Cats, de Rode Duivels, Nafi Thiam en de Red Lions. Proficiat Nina!

  Roberto Martinez gaat uit de bol op "Ellie" van DJ Regi

  Een andere opvallende gast was Roberto Martinez. De bondscoach toonde zijn Spaanse roots even tijdens het optreden van Regi. Hij kan wel degelijk dansen.

  Martinez laat zich gaan: "Waar is da feestje?"

  Frances Lefebure mocht samen met Roberto Martinez een categorie aankondigen. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om de huldiging op de Grote Markt nog eens over te doen en verleidde de bondscoach tot een "Waar is da feestje?"

  De Ketnetters vinden Eden Hazard de graafste gast van het jaar

  Niet Dylan Haegens, Enzo Knol of Nico Vanhoole, maar wel Eden Hazard is de graafste gast van het jaar. Eden kon er jammer genoeg niet bij zijn, maar sprak wel een videoboodschap in.