• home
 • video
 • pas verschenen

  Zoektocht naar Sala gaat voort met ingezameld geld

  De zoektocht naar Emiliano Sala wordt door zijn familie hervat. Met online ingezameld geld wordt vanaf zaterdagnamiddag opnieuw naar de Argentijn gezocht. 

  Maria José Sottini, een vriendin van de zus van Sala, heeft bevestigd aan AFP dat er opnieuw gezocht zal worden naar de voetballer. Het gaat niet om een zoektocht door de politie, maar om een privé-initiatief.

   

  Donderdag werd de politiezoektocht stopgezet, tot grote onvrede van de familie. Ze riep op om geld in te zamelen om verder te kunnen zoeken. In totaal zou er 182.000 euro verzameld zijn. Een gift van 25.000 euro komt van Adrien Rabiot, de middenvelder van PSG. 

   

  Zaterdagnamiddag zouden al 2 schepen zijn uitgevaren om verder te zoeken naar Sala en de piloot van het vliegtuig dat maandag van de radar verdween boven het kanaal tussen Frankrijk en Engeland.