• home
 • video
 • pas verschenen

  PSG vreest opnieuw lange blessure Neymar: "We zijn bezorgd"

  Neymar voelde meteen hoe laat het was en verlaat het veld in tranen.

  Neymar moet waarschijnlijk weer even langs de zijlijn staan bij PSG. De Braziliaanse stervoetballer heeft zich opnieuw geblesseerd aan zijn middenvoetsbeentje. "Hij maakt zich zorgen", zegt coach Thomas Tüchel.

  PSG dendert opnieuw door de Franse competitie, onder meer dankzij Neymar. Onder coach Thomas Tüchel speelt de Braziliaan op een wolk. Maar in de bekerpartij tegen Strasbourg werden dat plots donderwolken. Neymar verdraaide zijn enkel en verliet het veld met tranen in zijn ogen.

   

  Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat het probleem met zijn middenvoetsbeentje weer opspeelt. Vorig seizoen hield die blessure Neymar bijna 3 maanden aan de kant en miste hij zo bijna het WK. 

   

  "De clubarts maakt zich zorgen, Neymar maakt zich zorgen en wij maken ons zorgen", zei coach Thomas Tüchel na de bekerpartij. "Het is dezelfde voet en hetzelfde middenvoetsbeentje als vorig jaar."

   

  Voor Neymar dreigt dus opnieuw een gedwongen periode van rust. En dat komt heel ongelegen voor PSG, dat over drie weken zijn achtste finale in de Champions League speelt tegen Manchester United.

   

  PSG kon met een 2-0-zege tegen Strasbourg wel een plek bij de laatste zestien veroveren in de Franse beker, maar dat zal een magere troost zijn voor de landskampioen.

  Tweet: