• home
 • video
 • pas verschenen

  Gezien in Extra Time: "Mourinho is leuk als analist" en "VAR afschaffen? In sommige fases wel"

  Jan Mulder is fan van de analist José Mourinho.

  In Extra Time was Ruud Vormer te gast, maar de aanvoerder van Club was niet de enige die voor opmerkelijke momenten zorgde. Zo nam Jan Mulder het zowaar op voor José Mourinho, wou Filip Joos de VAR op bepaalde momenten afschaffen en konden we meeluisteren met Glen De Boeck.

  "Mourinho heeft zijn carrière gemist, hij is eigenlijk analist"

  Sinds zijn ontslag als coach van Manchester United treedt José Mourinho af en toe op als analist. En in die rol heeft hij wél indruk gemaakt op Jan Mulder toen hij een anekdote vertelde als coach van Chelsea in 2005. 

   

  "Eindelijk! Mourinho heeft zijn carrière volledig misgelopen. Hij is een analist. Hij is sympathiek en leuk in de studio, dat is een talent. Voetbaltrainer niet, daar kan hij helemaal niets van."

  "VAR afschaffen? In sommige fases wel"

  Geen competitieweekend zonder (bedenkelijke) tussenkomsten van de VAR. Dat leverde onder meer dit gesprek op tussen Filip Joos en Jan Mulder.

   

  • Joos: "Wat ik wel denk: zodra de ref gaat kijken, is hij verloren."
  • Mulder: "Hou je nu een pleidooi om de VAR af te schaffen?"
  • Joos: "In sommige fases wel."

  "Strenge" Glen De Boeck spreekt spelers van Lokeren toe

  Glen De Boeck werd gisteren als opvolger van Trond Sollied voorgesteld in Lokeren en in de namiddag leidde hij al meteen de training. Daar hamerde De Boeck op discipline op en naast het veld en op tijd komen. En toen kwam Mujangi Bia midden in dat pleidooi voor meer discipline te laat.

  Bekijk de "Keek van de Week " van Filip Joos