• home
 • video
 • pas verschenen

  "Carcela is in slaap gevallen": Standard-speler stuurt zijn kat naar Gouden Schoen

  Carcela was niet aanwezig.

  Mehdi Carcela eindigde vanavond tweede op het Gala van de Gouden Schoen. Op het moment van de waarheid was er geen spoor van het enfant terrible van Standard. "Hij had hier moeten zijn", reageerde zijn coach Michel Preud'homme ontgoocheld.

  Met z'n drieën waren ze nog in de running voor de Gouden Schoen: Hans Vanaken, Alejandro Pozuelo en Mehdi Carcela. Het trio werd net voor de bekendmaking van de winnaar bij de presentator geroepen voor een laatste gesprekje.


  Vanaken en Pozuelo tekenden present, Carcela werd vertegenwoordigd door zijn coach Michel Preud'homme. "Carcela is in slaap gevallen", verklaarde presentator Maarten Breckx.

   

  T1 Michel Preud'homme reageerde scherp: "We willen onze verontschuldigingen aanbieden. Hij had hier moeten zijn. Zo simpel is het. Het is een artiest. Hij heeft soms problemen met discipline, maar hij kan ook schitteren op het veld en dat is het belangrijkste."

  Preud'homme nam de plaats van Carcela in.