• home
 • video
 • pas verschenen

  Milan-coach Gattuso hint op vertrek van Higuain (naar Chelsea?)

  Higuain en Gattuso in betere tijden.

  Is Gonzalo Higuain op weg naar Chelsea? Dat lijkt toch wat Milan-coach Gennaro Gattuso denkt. "Wanneer een speler een bepaalde keuze heeft gemaakt, dan wordt het moeilijk om hem nog van iets anders te overtuigen."

  Higuain wordt de laatste weken fel gelinkt aan een transfer naar Chelsea. Na de overwinning in de Coppa Italia tegen Sampdoria zag Milan-coach Gattuso een verlengd verblijf van Higuain somber in.

   

  "Gonzalo en ik zijn eerlijk met elkaar", zegt Gattuso. "En wanneer een speler een bepaalde keuze heeft gemaakt, dan wordt het moeilijk om hem nog van iets anders te overtuigen. Maar je kunt proberen."

   

  "Op dit moment is Higuain nog een speler van Milan en we zetten onze hakken in het zand. Ik weet niet wat er nu zal gebeuren, maar ik zou graag hebben dat hij zich blijft inzetten voor Milan zoals hij altijd al heeft gedaan."

   

  Chelsea-coach Maurizio Sarri zegt al weken dat zijn Engelse club nog een spits nodig heeft en hij kent Higuain nog van bij Napoli. In hun gezamenlijke seizoen scoorde de Argentijnse topschutter maar liefst 36 keer. Milan huurt Higuain van Juventus.