• home
 • video
 • pas verschenen

  Guardiola: "Ik weet niet of De Bruyne kan spelen tegen Liverpool"

  Manchester City speelt donderdag de topper tegen Liverpool en de kans bestaat dat dat zonder Kevin De Bruyne zal gebeuren. City-coach Josep Guardiola bevestigt dat er een vraagteken achter de naam van de Rode Duivel staat.

  Manchester City versloeg zondag Southampton, een wedstrijd die Kevin De Bruyne ook al aan zich liet voorbijgaan. Na de wedstrijd verklapte Josep Guardiola dat de middenvelder mogelijk ook de clash met Liverpool zal missen.

   

  "Ik weet niet hoe het nu met hem gaat. Vandaag kon hij niet spelen, maar het is geen groot probleem. Als je enkele weken niet gespeeld hebt door een blessure en dan terugkeert in zo'n drukke periode is het normaal dat zoiets gebeurt", weet de Spanjaard.

   

  "Het is zeker niet ernstig, al kan ik niet inschatten of hij tegen Liverpool al kan spelen."

   

  Manchester City ontvangt het ongslagen Liverpool op donderdagavond in het eigen Etihad Stadium. De leider telt na 20 speeldagen 7 punten meer dan City.