Haroun kwaad op ref: "Ik kook. Is het onze reputatie misschien?"

  Wim Smet

  Scheidsrechter Wim Smet was de gebeten hond bij Antwerp.

  Antwerp verloor gisteren met duidelijke 5-1-cijfers tegen Club Brugge. Volgens Faris Haroun was het een ongelijke strijd, ook door de scheidsrechter. "Ik vond hem zeer irritant."

  Faris Haroun wou na de match niets afdingen op de zege van Club Brugge. "Als je met 5-1 verliest, moet je geen excuses zoeken. Over de hele match bekeken, was Club beter dan wij."

   

  "Maar er waren wel veel frustraties bij ons. Als je achter staat, gaan alle kleine dingen irriteren. Ik vond de scheidsrechter (Wim Smet) zeer irritant."

   

  "Is het misschien onze reputatie? Of heeft Club Brugge zijn reputatie mee bij deze ref? In ieder geval, elk klein foutje van ons was meteen goed voor geel, terwijl zij zoveel overtredingen mogen maken die niet gefloten worden."

   

  "Op het einde was het een opeenstapeling van frustraties. Ik kom 3 keer tussen en raak 3 keer de bal, maar toch heeft de ref 3 keer gefloten omdat de speler zich telkens liet vallen."

   

  "Uiteindelijk scoort Club Brugge dan ook nog. Dan begin je te koken. Maar nogmaals: daar hebben we de match niet op verloren."