• home
 • video
 • pas verschenen

  En een val! Clippers-coach smakt tegen het parket tijdens tirade

  Rivers trok iets te fel van leer tegen de scheidsrechter.

  Ook een rustige NBA-nacht levert toch opvallende beelden op. Zo kwam Clippers-coach Doc Rivers onzacht in aanraking met het parket van het Staples Center tijdens een scheldtirade. In Miami beëindigden de Heat dan weer de zegereeks van de Houston Rockets.

  In het derde quarter van de wedstrijd tegen de Dallas Mavericks was Clippers-coach Doc Rivers het niet eens met een beslissing van de scheidsrechter. Hij veerde recht van de bank, deed dat iets te fel en smakte tegen de grond.

   

  De Clippers en Mavericks maakten er een heel spannende wedstrijd van. Dallas-rookie Luka Doncic imponeerde met 32 punten, maar kon toch niet verhinderen dat de zege uiteindelijk in Los Angeles bleef: 125-119.

   

  Er werden vannacht maar twee wedstrijden gespeeld in de NBA. In Miami maakten de Heat een einde aan de zegereeks van de Houston Rockets: 101-99. Bij Houston viel Chris Paul uit met een hamstringblessure. Hij staat wellicht een tijdje aan de kant.

  De val van Rivers: