• home
 • video
 • pas verschenen

  AA Gent-doelman Kalinic is op weg naar Aston Villa

  Trekt Kalinic de deur bij AA Gent achter zich dicht?

  Het ziet er naar uit dat Lovre Kalinic (28) AA Gent ruilt voor Aston Villa. De Kroatische doelman stond enkele jaren geleden al op de radar van de Engelse club, maar zou in de wintermercato nu toch de overstap maken naar de club uit de Engelse tweede klasse.

  Lovre Kalinic bereikte afgelopen zomer met Kroatië de finale van het WK in Rusland. De doelman flirtte met een transfer, maar daagde uiteindelijk toch weer op bij AA Gent, waar hij ook in de eerste helft van dit seizoen het doel verdedigde.

   

  Gisteren ontbrak Kalinic tijdens de bekermatch tegen STVV en daar zou transferkoorts iets mee te maken hebben. In Engeland wordt gemeld dat Aston Villa zijn zinnen op Kalinic gezet heeft en volgens onze informatie is de deal bijna afgerond.

   

  Lovre Kalinic stonde enkele jaren geleden al op het verlanglijstje van Aston Villa, maar trok in januari 2017 naar AA Gent. Bij Villa staat Kalinic voor een stevige inhaalrace, want de club staat in The Championship pas op de 8e plaats.