• home
 • video
 • pas verschenen

  Vieren en op je gezicht gaan: deze atleten gingen Gressier voor

  Michy Batshuayi, Jimmy Gressier en Fabian Cancellara hadden beter op een andere manier gevierd.

  Jimmy Gressier veroverde op het EK veldlopen in Tilburg de Europese titel bij de beloften, maar ging bij het vieren stevig op zijn gezicht. Onder anderen Michy Batshuayi en Fabian Cancellara weten hoe dat voelt. Een bloemlezing.

  Jimmy Gressier duikt in de modder

  Veldloper Jimmy Gressier ging voor het tweede jaar op rij met de Europese titel  aan de haal bij de beloften. Maar aan zijn zegegebaar heeft de jonge Fransman nog wat schaafwerk.

  Geen gladde grasmat

  Jimmy Gressier had net iets meer slijk verwacht bij zijn viering. Dat overkwam ook Robbie Simpson van Coventry City. De aanvaller begon enthousiast aan zijn sliding, maar eindigde op zijn neus.

  Cancellara valt op de piste in Roubaix

  Fabian Cancellara kon bij zijn laatste deelname aan Parijs-Roubaix geen vierde kassei veroveren. De Zwitser wou toch in schoonheid afscheid nemen van het publiek met een ererondje rond de velodroom. Maar fietsen met een Zwitserse vlag in de hand is niet zo eenvoudig.

  MMA-vechter probeert het met een backflip

  Als je net je tegenstander knock-out hebt geslagen, is er geen betere manier om te vieren dan een achterwaartse salto. Of dat dacht deze Japanse MMA-vechter toch. Zo mepte hij zichzelf bijna ook knock-out. 

  Batshuayi schiet zichzelf KO

  De ommekeer tegen Japan (3-2) en de stunt tegen Brazilië (1-2) op het WK in Rusland staan in het collectieve geheugen gegrift, net als deze unieke viering van Michy Batshuayi na het doelpunt van Januzaj tegen Engeland.

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  IJshockeyer springt enthousiast door het glas

  IJshockeyers pakken tijdens een wedstrijd wel vaker uit met een bodycheck, maar dat probeer je best niet tegen het glas. Dat mocht Henrik Andersen van Leksand uit de Zweedse tweede klasse aan den lijve ondervinden.

  Bolt wordt geveld door cameraman op segway

  Justin Gatlin kon Usain Bolt niet vloeren op de 200m op het WK atletiek in Peking (2015), maar een Chinese cameraman, die de controle verloor over zijn segway, slaagde daar na de race wel in. Een vierende Bolt kon er nog mee lachen: "Ik denk dat Gatlin die man betaald heeft."

  Kopstoot door het glas van de dug-out

  Een spits in de Italiaanse amateurklasse werd wel heel euforisch na zijn doelpunt in het duel tussen Riolo Terme en Pontilcelle. Hij kopte dwars door het glas van de dug-out en verliet het veld niet alleen met het schaamrood op de wangen, maar ook met rood van de scheidsrechter.