• home
 • video
 • pas verschenen

  Robben twijfelt over toekomst: "Misschien stop ik wel gewoon"

  Arjen Robben droeg 305 keer de rood-witte kleuren, goed voor 143 doelpunten.

  Arjen Robben weet niet of hij nog een nieuw hoofdstuk zal schrijven aan zijn voetbalcarrière. De Nederlander kondigde vorige week zijn afscheid bij Bayern München aan. "Ik wacht op een voorstel waar ik 100 procent achter sta", zegt hij.

  Na tien seizoenen verlaat Arjen Robben Bayern München, dat hem in 2009 wegplukte bij Real Madrid. De 34-jarige Nederlander weet evenwel nog niet waar zijn toekomst ligt. "Het is een enorme beslissing om te nemen", zegt hij in het Duitse magazine Kicker.

   

  "Je kan zo'n beslissing niet op één dag nemen. Ik heb al lang en hard nagedacht. Op dit moment ben ik tevreden met de beslissing die ik heb genomen om Bayern te verlaten. Dit was het juiste moment."

   

  "Ik wacht nu af voor volgend seizoen. Als er een voorstel komt waar ik voor honderd procent achter sta, zal ik verder blijven voetballen. Als dat voorstel niet komt, kan dit zomaar het einde zijn en stop ik gewoon."