• home
 • video
 • pas verschenen

  Barcelona wil voorlopig niet in Miami spelen

  Voorlopig lijkt het twijfelachtig dat Messi in Maimi te zien zal zijn.

  Voorlopig lijkt het twijfelachtig dat Messi in Maimi te zien zal zijn.

  Barcelona heeft zijn kar deels gekeerd in zijn standpunt over een Spaanse competitiematch spelen in Miami. "Zolang er geen akkoord is tussen alle partijen, kan dit project niet doorgaan."

  In het begin van het seizoen werd het idee gelanceerd om op de 21e speeldag het duel tussen Gerona en Barcelona in Miami te spelen. De Spaanse voetbalbond en de vakbond van Spaanse voetballers was meteen tegen het idee, maar Barça ging wel akkoord.

   

  De Catalanen zien het ondertussen anders. "Barcelona was en is nog altijd bereid om een wedstrijd van La Liga in Miami te spelen, en aanvaardde dat de opbrengst onder de eerste- en tweedeklassers verdeeld werd," klinkt het in een mededeling.

   

  "Maar zolang er geen akkoord is tussen alle betrokken partijen kan dit project niet doorgaan."  De Spaanse profliga, die de Primera Division organiseert, mikt met de wedstrijd vooral op marktverruiming.