• home
 • video
 • pas verschenen

  Cercle-aanvoerder Lambot is 4 maanden buiten strijd

  Benjamin Lambot

  Benjamin Lambot (r) is de rots in de branding bij Cercle Brugge.

  Slechts nieuws voor Benjamin Lambot en Cercle Brugge, want de blessure van de verdediger is uiteindelijk een stuk erger dan eerst gedacht. Lambot moet geopereerd worden en wacht een lange revalidatie.

  Cercle Brugge zal in de reguliere competitie geen beroep meer kunnen doen op zijn aanvoerder Benjamin Lambot. Lambot liep afgelopen weekend een scheurtje op in de hamstrings van zijn linkerdij. Cercle schatte zijn afwezigheid op 2 à 3 weken, maar nu blijkt de pees bijna helemaal afgescheurd.

   

  "Het laatste medische onderzoek heeft heel slecht nieuws gebracht", laat Lambot zelf weten. "Volgende week moet ik geopereerd worden en ik zal 4 maanden out zijn. Ik zal hard werken om sterker terug te keren."