• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Bölöni: "We zullen die slag zeker nog bespreken met Bolat"

  Bolat kreeg slechts geel voor zijn slag aan De Sart.

  Sinan Bolat ontsnapte aan een rode kaart toen hij Alexis de Sart tegen de grond werkte in het strafschopgebied. "Het was een terechte strafschop", gaf Bolat toe.

  Een van de meest besproken acties uit Antwerp-STVV was de strafschopfout van Sinan Bolat in de eerste helft. De keeper van Antwerp raakte Alexis de Sart hard in het gezicht toen hij snel wou uittrappen. "Het was totaal niet mijn bedoeling om hem met mijn vuist of elleboog te raken", zei Bolat.

   

  "Ik heb de beelden ook gezien en het is een terechte strafschop. Ik kan er niets op zeggen. Met een rode kaart had ik niet kunnen leven, omdat ik niet de intentie had om hem te raken. Dat zou dom geweest zijn. Ik besefte ook niet dat ik hem zo hard geraakt had."

   

  Antwerp-coach Laszlo Bölöni had het kort over de actie van Bolat. "Ik kan hem er moeilijk mee feliciteren natuurlijk. We zullen die fase zeker nog bespreken met hem."

  Bekijk de fout van Sinan Bolat op Alexis de Sart

  Bolat: "Een terechte strafschop"

  Bölöni: "Heb vandaag niets te vertellen over de VAR"

  Er waren nog wel meer discutabele fase in Antwerp-STVV, maar de VAR wou of kon scheidsrechter Bert Put niet helpen. Na zijn tirade van vorige week bleef Antwerp-coach Laszlo Bölöni deze keer opvallend sereen.

   

  "Jullie verwachten wellicht dat ik hier weer ga revolteren, maar ik heb vandaag niets te vertellen over de VAR. Ik kan alleen herhalen wat ik vorige week zei: de VAR kan een hulp zijn voor de ref, maar bij wie ligt nu eigenlijk de macht? Of ik zeker ben dat ik niets wil zeggen over de VAR vandaag? In het leven ben je alleen zeker dat je zal sterven", zei Bölöni raadselachtig en hij verliet het toneel.