• home
 • video
 • pas verschenen

  Bayern-trainer Kovac: "Opgeven? Dat staat niet in mijn woordenboek"

  Niko Kovac.

  Bayern is groepsleider met 10 op 12.

  De druk op Bayern-trainer Niko Kovac (47) neemt elke week toe. Na nieuw puntenverlies in de Bundesliga wordt de prestatie van Bayern tegen Benfica in de Champions League met argusogen bekeken. "De spelers met wie ik gesproken heb, hebben me gezegd dat onze verstandhouding uitstekend is."

  Bayern München speelt dinsdag gastheer voor Benfica. De stoel van de Kroatische T1 van Bayern wankelt al een tijdje. "Maar zij die me kennen weten dat ik een vechter ben", vertelde Niko Kovac vandaag.

   

  "Ik heb altijd geprobeerd om me te onderscheiden. Woorden zoals opgeven en uitdrukkingen zoals de schouders laten hangen staan niet in mijn woordenboek. Ik kijk altijd vooruit en ik vecht altijd", antwoordde Kovac op de vraag van een journalist of hij morgen zijn laatste match in de dug-out van Bayern zal beleven.

   

  In de Bundesliga volgt Bayern al op 9 eenheden van Dortmund. De Duitse pers spreekt bovendien over spanningen in de kleedkamer tussen de trainer en de spelersgroep.

   

  "Ik heb met mijn spelers gesproken. En de spelers die ik gehoord heb, hebben me bevestigd dat onze relatie uitstekend is. Niet enkel met hen, maar ook met alle anderen met wie zij praten."