• home
 • video
 • pas verschenen

  Van der Haar blijft Telenet-Fidea trouw: "Ben hier op mijn plaats"

  Lars van der Haar

  Lars van der Haar won dit seizoen al 2 crossen, in Woerden en Geraardsbergen.

  Lars van der Haar heeft zijn contract bij de Telenet Fidea Lions opengebroken tot eind 2020. "Het is een fijn en professioneel team", vindt de Nederlander.

  Lars van der Haar maakte in 2017 op advies van Sven Nys de overstap van Giant-Alpecin naar Telenet-Fidea. Hoewel de resultaten, ook door blessures, niet helemaal meevielen, gaan beide partijen toch met elkaar door.

   

  "Als renner voel ik mij helemaal op mijn plaats bij de Telenet Fidea Lions", zegt de 27-jarige Nederlander. "Het is een fijn en professioneel team, met een duidelijke manier van werken die perfect bij mij past." Van der Haar blijft nog zeker tot eind 2020 bij de ploeg.

   

  "Het is fijn dat er langs beide kanten zoveel vertrouwen is", zegt manager Sven Nys. "Lars is een echte teamspeler, die al bewezen heeft en in de komende jaren zeker zal blijven bewijzen dat hij zijn plaats in de top 5 van het veldrijden waard is."