• home
 • video
 • pas verschenen

  Januzaj: "Mijn goal tegen Engeland? Daar denk ik niet vaak meer aan"

  Axel Witsel, Adnan Januzaj en Thorgan Hazard

  Adnan Januzaj warmt zich op tussen Axel Witsel en Thorgan Hazard.

  Na vier maanden blessureleed is Rode Duivel Adnan Januzaj weer klaar voor de strijd. "Ik ben weer 100 procent fit, maar mijn beste niveau haal ik nog niet. Daar heb ik nog enkele matchen voor nodig", vertelt de jonge flankspeler die scoorde op het WK.

  "Mentaal was het best zwaar"

  Adnan Januzaj is voor het eerst sinds het WK in Rusland weer Rode Duivel. De flankaanvaller stond bijna vier maanden met een knieblessure aan de kant en maakte drie weken terug zijn wederoptreden bij zijn club Real Sociedad.

   

  "Ik ben zeker tevreden", reageert Januzaj. "De laatste 3 wedstrijden haalde ik weer een goed niveau bij mijn club."

   

  "Mentaal was het best zwaar. Als je aan de kant staat, kan je niks doen. Ik sta liever op het veld om met de bal te spelen, maar het werd werken in de fitnesszaal. Nu ben ik gelukkig weer 100 procent klaar. Mijn beste niveau haal ik nog niet, daar heb ik nog wat matchen voor nodig."

   

  De eerste matchen in de Nations League heeft Januzaj moeten missen. "Maar ik heb ze wel allemaal gezien", verzekert de flankaanvaller. "Ik vind het belangrijk om te zien hoe je ploeg speelt. Dat maakt het ook makkelijker om je rentree te maken. En uiteraard willen we die trofee winnen, zeker omdat het de eerste editie is."

  VIDEO: Januzaj scoort op het WK tegen Engeland

  Op het WK in Rusland loodste Adnan Januzaj België naar de groepswinst met ee doelpunt tegen Engeland. Heeft hij daar de voorbije maanden nog vaak aan gedacht?

   

  Januzaj: "Eerlijk? Niet vaak meer. Ik concentreer me nu vooral op mijn club. En op de nationale ploeg."

   

  Kijk hieronder hoe Januzaj de bal binnenborstelt tegen Engeland:

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.