• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Aert zoekt nog naar zijn topvorm: "Fuck ol de haters"

  Van Aert moest Van der Poel en Aerts voor laten gaan in Gavere

  Een goed uitgeruste Wout van Aert kwam zondag met ambitie aan de start van de veldrit in Gavere. Toch moest hij in de modder en in de regen met lede ogen aanschouwen hoe Mathieu van der Poel alles aan diggelen reed.

  "Derde plaats hoogst haalbare"

  Het is duidelijk dat Wout van Aert nog wat werk voor de boeg heeft om weer op het wiel van Mathieu van der Poel te geraken. Na de wedstrijd zei hij tegen Christophe Vandegoor dat de derde plaats het hoogst haalbare was. Hij miste zijn start waardoor hij nooit aanspraak kon maken op meer.

   

  "Ik miste mijn tweede deel van de start een beetje en daardoor kwam ik in het gedrum terecht. Toen ben ik mijn eigen tempo gaan rijden.  Toon Aerts probeerde het tempo van Mathieu te volgen. Voor hem zal het iets pijnlijker geweest zijn."

   

  "Gavere is een cross waar je tempo kunt rijden, maar ook dat is afzien. Het parcours is ook technisch, waardoor je altijd geconcentreerd moet blijven. Ik kwam nog even bij Toon, maar die was op de klim sterker. De derde plaats was het hoogst haalbare."

  "Fuck al de haters"

  Op Instagram liet hij na de veldrit nog even zijn tanden zien. Zijn post was geïnspireerd op de viering van 11 november én door een bekende quote van een Westvlaamse rapper. Wout plaatste een foto waarop hij het vredesteken maakt samen met de tekst: "Peace allemoale en fuck al de haters". 

   

  Zanger Sioen reageert: "Je m'en fous wijzen t-shirt gister... fijn jou te ontmoeten op de Bahamontes Sluitingsprijs. You go champ!"

   

  Klaas Vantornout: "Welke haters?? Nooit geen last van gehad hoor 😂😂😂🙈."

   

  Thibau Nys tenslotte vult aan met: "Check et ut!"

  Van Aert liet zich inspireren door deze Vlaamse rapper:

  "Derde plaats hoogst haalbare"