• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge was de laatste club van Gaboelov: "Goed moment om te stoppen"

  Vladimir Gaboelov speelde een halfjaar voor Club Brugge.

  Vladimir Gaboelov zet een punt achter zijn actieve voetbalcarrière. De 35-jarige Rus verdedigde als laatste het doel van Club Brugge. "Dit is het beste moment om te stoppen", zegt Gaboelov op Instagram.

  10-voudig international

  Gaboelov bracht het laatste halfjaar van zijn loopbaan bij Club Brugge door. Hij streek in januari 2018 neer in Brugge en moest het keepersprobleem van Ivan Leko oplossen. Hij kwam 10 keer in actie en slikte daarin 21 doelpunten. In september werd zijn contract ontbonden.

   

  Nu houdt Gaboelov het dus voor bekeken. "Met een voldaan gevoel kondig ik het einde van mijn carrière aan", zegt de Rus op Instagram. "Ik heb 19 gelukkige jaren achter de rug, waarin ik voor verschillende clubs speelde."

   

  "Ik kan oprecht zeggen dat ik in elke wedstrijd alles gegeven heb en er altijd van genoten heb. Ik wil iedereen bedanken met wie ik heb samengewerkt, net als de fans, mijn familie en vrienden." 

   

  "Op 35-jarige leeftijd stoppen na het veroveren van de Belgische landstitel en een succesvol WK met de Russische nationale ploeg in eigen land (als derde doelman, red), lijkt me het beste moment om te stoppen."

   

  Gaboelov kwam 10 keer in actie voor de Russische nationale ploeg. In zijn vaderland speelde hij voor verschillende clubs, waaronder Kuban Krasnodar, Dinamo Moskou, Anzji Machatsjkala en Arsenal Tula.

  De mededeling op Instagram: