• home
 • video
 • pas verschenen

  Verratti is rijbewijs wellicht kwijt na positieve alcoholtest

  Marco Verratti speelt met PSG vanavond de topper tegen Lille.

  Marco Verratti speelt met PSG vanavond de topper tegen Lille.

  Marco Verratti (25) zit stevig in de nesten. De Italiaanse centrale middenvelder van PSG moest dinsdagavond mee naar het politiebureau nadat hij positief geblazen had. Hij is zijn rijbewijs wellicht voor lange tijd kwijt.

  Marco Verratti werd dinsdagnacht gecontroleerd door de Parijse politie toen hij terugkeerde van een avondje uit met vrienden. De Italiaanse middenvelder werd aangehouden nadat bleek dat Verratti 0,49 promille alcohol in het bloed had, meer dan het dubbele dan de toegelaten waarde.

  Verratti verbleef een aantal uur op het politiebureau om het percentage alcohol in zijn bloed te doen dalen. Daarna mocht de sierlijke Italiaan naar huis gaan, hij werd dus niet officieel gearresteerd. 

   

  Verratti zelf heeft zich reeds uitvoerig geëxcuseerd tegenover zijn Franse club PSG. Hij zal waarschijnlijk wel financieel gesanctioneerd worden wegens het niet naleven van de ethische code. 

  Tweets: