• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Lerberghe krijgt origineel vrijgezellencadeau: afzien op de Koppenberg

  Van Lerberghe rijdt alleen tijdens de Koppenbergcross.

  Van Lerberghe reed als wegrenner tussen de veldrijders.

  Als je Yves Lampaert, Jens Debusschere, Tim Declercq en co je vrijgezellendag laat organiseren, dan kan je je aan het ergste verwachten. Bert Van Lerberghe (Cofidis) spreekt uit ondervinding: hij moest op zijn vrijgezellendag de Koppenbergcross rijden.

  Bert Van Lerberghe (26) zette 19 dagen geleden een punt achter het wegseizoen. De Cofidis-Belg stapt in april in het huwelijksbootje met zijn vriendin Sien. Maar eerst moest Van Lerberghe nog zijn vrijgezellendag doorstaan.

   

  Yves Lampaert, Jens Debusschere, Tim Declercq en de andere leden van zijn Melkerie-trainingsgroepje kwamen met een speciaal vrijgezellencadeau op de proppen: tussen de veldrijders meerijden in de Koppenbergcross.

  Leuk detail: Van Lerberghe wist pas een uur voor de start dat hij ingeschreven was voor de Koppenbergcross. De Cofidis-renner kwam snel in de problemen, maar genoot van de aanmoedigingen.

  VIDEO: Van Lerberghe rijdt de Koppenbergcross op zijn vrijgezellendag

  VIDEO: Van Lerberghe werd luid aangemoedigd op de Koppenberg