• home
 • video
 • pas verschenen

  Houdt Formule 1 in 2020 halt in Vietnam voor Grote Prijs?

  Hanoi, de hoofdstad van Vietnam, mag in 2020 een Grote Prijs organiseren. Dat heeft het communistische regime zelf aangekondigd. Vanuit het kamp van Formule 1 zelf is er (voorlopig) wel nog geen bevestiging.

  Het is al een tijdje bekend dat Vietnam graag een Grote Prijs Formule 1 wil organiseren. Een straatcircuit in Hanoi moest de organisatoren van het kampioenschap over de streep trekken. Het stadsbestuur heeft nu laten weten dat de GP er ook komt vanaf 2020.

   

  "We hebben een overeenkomst om vanaf april 2020 een F1-race te organiseren", klinkt het in een korte mededeling. Helemaal officieel is het nog niet want het bestuur achter de Formule 1-organisatie heeft nog  niet gecommuniceerd over het nieuws.