• home
 • video
 • pas verschenen

  Lokeren zoekt overnemer: "Lambrecht neemt op korte termijn afscheid"

  Roger Lambrecht poseert voor een foto.

  Roger Lambrecht is 87.

  Lokeren heeft bekendgemaakt dat voorzitter Roger Lambrecht dit seizoen afzwaait bij de club. "Er wordt gezocht naar een overnemer die de club een warm hart toedraagt maar vooral over voldoende financiële armslag beschikt", meldt Lokeren.

  "Leeftijd noopt Lambrecht ertoe om fakkel over te dragen"

  Roger Lambrecht (87) is al sinds 1994 voorzitter van Lokeren. "Hij beseft ook dat zijn leeftijd hem ertoe noopt om op relatief korte termijn niet alleen afscheid te nemen van het dagdagelijkse bestuur van de club, maar ook als aandeelhouder de fakkel over te dragen", luidt het in een mededeling van Lokeren.

   

  "Dhr. Lambrecht heeft daartoe een tijd geleden al stappen gezet en een externe adviseur aangesteld die hem en de club professioneel bijstaan in de
  zoektocht naar (een) nieuwe aandeelhouder(s)."

   

  "Er wordt gezocht naar een overnemer die, zoals dhr. Lambrecht, de club een warm hart toedraagt maar bovenal over voldoende financiële armslag beschikt om de club opnieuw te laten aanknopen met de sportieve successen uit het verleden. 

   

  Lokeren wil dit seizoen nog een nieuwe overnemer. "De bedoeling is deze transitie nog tijdens het lopende seizoen te regelen. Dhr. Lambrecht blijft de club hoe dan ook verder ondersteunen doorheen dit volledige proces zodat de continuïteit verzekerd blijft." 

  "Hij heeft er een mooi parcours opzitten"

  Lokeren zal zo afscheid nemen van een clubmonument. "Dhr. Lambrecht heeft zich al meer dan 25 jaar met hart en ziel ingezet voor deze mooie club", schrijft Lokeren.

   

  "Doorheen de jaren heeft hij er samen met de spelers, de trainers, alle mensen die bij deze club betrokken zijn en uiteraard de supporters een mooi parcours opzitten met de bekeroverwinningen, uitstekende resultaten in de competitie en een goede Europese campagne als fraaie hoogtepunten."