• home
 • video
 • pas verschenen

  Tottenham speelt zeker nog tot eind 2018 op Wembley

  " "

  White Hart Lane wordt een vernieuwde tempel van 62.000 zitjes.

  Om veiligheidsredenen wordt de verhuis van Tottenham naar het vernieuwde White Hart Lane nog maar eens uitgesteld. De club van Vertonghen, Dembélé en Alderweireld hoopt op 13 januari tegen Manchester United op zijn oude thuisbasis te spelen.

  Tottenham speelde in het seizoen 2017-2018 zijn thuiswedstrijden op Wembley, omdat de traditionele thuishaven op White Hart Lane gemoderniseerd en uitgebreid werd tot 62.000 zitjes.

   

  De bedoeling was om op 15 september weer terug te keren voor de thuiswedstrijd tegen Liverpool, maar door problemen met de veiligheidssystemen ging dat plan niet door.

   

  Met die veiligheid is nog niet alles in orde, bleek uit een communiqué van voorzitter Daniel Levy vandaag. Zeker tot eind dit jaar speelt Tottenham op Wembley. "En daarvoor wil ik me verontschuldigen, want we willen allemaal graag terug. Ik had graag een exacte datum gegeven voor onze eerste wedstrijd in White Hart Lane, maar door factoren buiten onze wil moeten we voorzichtig zijn met voorspellingen."

   

  De Spurs hopen om op 13 januari Manchester United "thuis" te kunnen ontvangen.