• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanhaezebrouck: "Als we tegen Fenerbahçe verliezen, is het over"

  Hein Vanhaezebrouck

  Vanhaezebrouck: "Fenerbahçe zal op zijn sterkst zijn."

  Na een 0 op 6 kan Anderlecht zich geen nieuwe misstap veroorloven in Europa. Dat het met Fenerbahçe de op papier sterkste tegenstander treft, is alvast geen cadeau. "Maar ik verwacht niet dat we onder de indruk zullen zijn."

  Anderlecht staat voor cruciaal duel tegen Fenerbahçe in de Europa League

  Fenerbahçe staat dit seizoen onder leiding van Philip Cocu, maar een geslaagd huwelijk is dat voorlopig niet. Ondanks de aanwezigheid van ronkende namen als Soldado, Slimani, Dirar, Valbuena en Skrtel draait het vierkant bij de Turkse topclub. Het gevolg: 9 op 27 in de Süper Lig.

   

  "Ze hebben het moeilijk in hun eigen competitie", weet ook Hein Vanhaezebrouck. "Maar ze recupereren heel wat spelers en zullen morgen op hun sterkst staan. Net op tijd voor hen, net iets te vroeg voor ons. Toch verwacht ik niet dat mijn spelers onder de indruk zullen zijn."

   

  "Het is geen absolute must dat we winnen, maar we mogen over 2 matchen niet verliezen tegen Fenerbahçe. Dan maken we nog een kans. Want als we verliezen, is het helemaal over."

   

  Vanhaezebrouck recupereert Saelemaekers ("hij zal zeker spelen"), maar verliest wel Dimata. "We hebben 2 spitsen (met Santini). Als de ene er niet is, staat de andere klaar."

  Vanhaezebrouck: "Winnen is geen absolute must"

  Didillon: "We steken weer goed in ons vel"